У Рівному пройде наймасштабніший регіональний форум дорожньої галузі

5 грудня у Рівному в готельно-розважальному комплексі "Софія" в рамках розбудови інфраструктурного хабу на Рівненщині пройде Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Його організовує Рівненська ОДА спільно з Всеукраїнською дорожньою асоціацією.

Форум буде проведено у формі відкритої платформи для обговорення актуальних питань, пов'язаних з управлінням автомобільними дорогами загального користування місцевого значення. Під час заходу обговорять продовження реформи децентралізації, плани фінансування на 2020 рік, розвиток конкуренції та перспективи залучення приватних компаній до робіт з ремонтів та експлуатації місцевих доріг.

Також проаналізують помилки та неефективні управлінські рішення попередніх років та визначать найбільш успішну модель системи управління дорогами на рівні ОДА. Крім того, предметом дискусії стане напрацювання пропозицій щодо удосконалення процесу будівництва та ремонтів доріг, починаючи від проектування та закінчуючи безпекою, налагодженням контролю якості та гарантійного обслуговування.

На форум запрошують всіх причетних до дорожньої галузі, керівників органів місцевого самоврядування України, представників профільних міністерств, журналістів, аби разом напрацювати шляхи для покращення будівництва та обслуговування доріг.

Під час форуму учасники отримають 8 годин практики та обміну досвідом, завдяки чому вони отримають унікальні профільні знання від експертів та лідерів галузі, нетворкінг, який дозволить розширити свій список корисних контактів завдяки знайомствам на форумі та отримати унікальні бізнес-знайомства, можливість почути інформацію із перших вуст від провідних спікерів та експертів галузі, можливість підняти імідж своєї компанії серед представників влади та лідерів дорожнього ринку, а також можливість внести свій вклад у розробку за результатами Форуму бачення розвитку місцевих доріг на 2020 рік, яке буде направлене до Уряду України.

Унікальний формат заходу - це можливість отримати максимум взаємодії з топ-менеджерами дорожніх компаній усіх рівнів та дізнатися найактуальнішу інформацію з дорожньої галузі.

Під час заходу Ви зможете:

  • дізнатися плани фінансування на 2020 рік
  • внести свої пропозиції для розвитку галузі на законотворчому рівні
  • познайомитися з представниками дорожньо-будівельних компаній
  • отримати можливість приймати участь у нових проектах
  • познайомитися з виробниками/дилерами дорожньо-будівельної техніки та матеріалів
  • дізнатися пріоритети замовників у технологіях та матеріалах

Вартість участі у Форумі: 2500 гривень за 1 особу до 8.11, 3500 гривень за 1 особу після 8.11. У вартість квитка входить:
ділова програма, презентаційні матеріали від провідних експертів та спеціалістів галузі, 2 кава-брейки та обід, друковані матеріали та сувенірна продукція.

Зареєструватися на участь можна тут: http://rivnedorforum.com.ua/.

Програма Форуму:

10: 00 - Відкриття Форуму. Вітальне слово

10:30 – 12:00 - І панель. Стратегія розвитку місцевих доріг

12:00–12:30 - Кава-брейк

12:30 – 14:30 - ІІ панель. Утримання місцевих доріг. Безпека та захист

14:30 – 15:30 - Обід

15:30 – 17:00 - ІІІ панель. Проблеми проектування, впровадження сучасних технологій та контролю якості.

17:00 - Фуршет

 

Читайте також