У Рівному пройде воркшоп для менеджерів культури

Culture Bridges спільно з ГО “Інша Освіта” розпочинає набір на участь у воркшопах для культурних менеджерів/-ок в пяти містах України. Тренінг у Рівному відбудеться 29 - 30 листопада. 

Це можливість:
- отримати навички та знання зі стратегічного планування, 
керування проектним циклом, 
- розвитку аудиторії та комунікації в сфері культурних проектів. 

Деякі учасники та учасниці зможуть отримати фінансування для реалізації своєї ідеї. Розробку та супровід програми воркшопів здійснює ГО “Інша Освіта” за участі локальних та національних культурних експертів та практиків.

Перевагу матимуть аплікант(к)и з актуальним практичним досвідом в сфері менеджменту культурних ініціатив та проектів. При відборі більше враховуватиметься мотивація навчатися та розуміння, де саме в майбутньому будуть використані отримані навички та знання, ніж тривалість роботи та масштаб діяльності. 

До участі запрошуються учасники з міст, в яких локалізовані заходи, а також області. Організатори забезпечують програму, матеріали, харчування під час заходу. Учасникам з інших міст/селищ області будуть компенсовані транспортні витрати та організоване проживання.

Щоб взяти участь у воркшопі потрібно до 25 вересня заповнити заявку за https://www.surveymonkey.co.uk/r/cultural-management. Результати відбору будуть відомі до 10 жовтня.

Читайте також