У Рівному пройде ювілейний сезон модних показів "Fashion Time"

На афіші – модель ARTmodels Каріна Карпова та актор драмтеатру Давид Стеблюк.

Вже наступного тижня, у вівторок, 19 листопада, о 18 год. у Рівному в приміщенні обласного музично-драматичного театру відбудеться ювілейний ХХ сезон першої у Рівному модної події Fashion Time, організатором якої традиційно вже багато років поспіль є компанія "ARTmodels".

Fashion Time - це гучна модна подія, день моди, який давно вже вийшов за рамки традиційних модних показів, ставши популярним світським заходом. Адже гості приходять не лише подивитися найтрендовіші пропозиції від провідних дизайнерів на наступний сезон, а й поспілкуватися у вишуканій стильній атмосфері.

Цього разу родзинкою заходу стане творчість. Сто сезонів мистецтва та краси – саме стільки творчих періодів прожили на двох перша модна подія "Fashion Time" та Рівненський музично-драматичний театр, який цього року святкує своє 80-річчя та у стінах якого і пройде сам захід.

Традиційно "Fashion Time" залишається найкращим презентаційним майданчиком для дизайнерів та брендових магазинів, які хочуть у красивій обстановці показати свої нові трендові колекції. Зокрема, під час ХХ сезону модних показів свої новинки покажуть вже відомі бренди - ANDRE TAN, LD WOMEN, ROYAL DRESS, VALENCIA & Olga PASHINSKA, ІРИНА КОВАЛЬЧУК та ЮЛІЯ КОВАЛЬЧУК. Також участь візьмуть і дебютанти, які вперше представлятимуть свої колекції під час "Fashion Time". Це - бренд MEINEW, етно-одяг ЛАДОМИРІЯ і дизайнер ЯНА ЯНКОВСЬКА.

Також в рамках "Fashion Time" вже вдруге пройде проект "МОДНА ПЛАТФОРМА", який, до речі, вперше представить інтерактивну фотозону. Це буде локація, представлена арт-платформою «Antik», де в креативній обстановці гості зможуть зробити фото у різних сюжетах. Також перед присутніми виступлять три талановиті спікери: митець Руслан Толордава, дизайнер і організатор подій Вікторія Жилкова та фотохудожник Олександр Майструк.

Обличчя ХХ сезону - Каріна Карпова та Давид Стеблюк

Під час показів по подіуму дефілюватимуть поруч з професійними моделями і актори театру. Це стане ще однією родзинкою заходу.

Окремою частиною в рамках "FASHION TIME" відбудеться ексклюзивний показ Coccodrillo Show, під час якого маленькі рівняни будуть презентувати нові колекції стильного дитячого одягу від відомого бренду.

Під час "FASHION TIME" традиційно працюватиме шоурум, де можна буде придбати і приміряти виставлені одяг, взуття, сумки, аксесуари, коштовності тощо, зокрема незвичайні пальта сміливого бренду Вікторії Жилкової «VZ». Все це - в поєднанні із фуршетом та пригощаннями від партнерів події - ТМ «Marengo» під музичний супровід артистів оркестру драматичного театру. 

Ведучим заходу стане відомий у Рівному шоумен Андрій Семенчук.

Основне дійство розпочнеться о 19.00. А з 18.00 для гостей вечірки працюватиме SHOW ROOM.

Квитки на подію - вже у продажі. Кількість місць - обмежена. Забронювати квиток можна вже зараз за телефоном: (098) 522 15 11.

Крім цього, організатори заходу запрошують до співпраці молодих фотографів. Для початківців, до слова, це буде гарною нагодою взяти уроки у визнаного майстра справи (щоб акредитуватись - телефонуйте – (096) 991 47 79).

Проект відбувається за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

На афіші – модель ARTmodels Каріна Карпова та актор драмтеатру Давид Стеблюк.

Читайте також