У Рівному пройшло свято бігу та ходьби

У Рівному пройшло свято бігу та ходьби. 

Про це повідомляють у пресслужбі Рівненської ОДА. 

Як зазначається, до заходу «Активні парки – забіг Рівненщина» долучилось понад 300 учасників. Спортивна подія відбулася у парку «Лебединка» обласного центру.

Учасники змагалися у бігові на 5 та 10 км, а також скандинавській ходьбі на 5 км. До події долучилися майже 70 дітей та люди з інвалідністю різного віку.

«На Рівненщині «Активні парки» діють у більшості громадах. Також у Рівному та Сарнах працюють клуби бігу та скандинавської ходьби. Це безкоштовна можливість для дорослих, дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку», - зазначив начальник Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський.

Серед переможниць - «скандинавка» Мар?яна Боярчук. Дівчина займається у клубі скандинавської ходьби «Суренж-Рівне».

«Я вже другий рік беру участь у забігові "Активні парки". У тому році ми також були й в Києві на змаганнях, разом з клубом їздимо у гори. Надзвичайно цікавий проєкт для здоров’я та для спілкування», - розповіла Мар?яна Боярчук.

Організатори змагань – Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Спорт для всіх Рівненщини.

Читайте також