У Рівному п`яна водійка скоїла ДТП і хотіла утекти

У Рівному п'яна водійка скоїла дві ДТП та намагалась втекти, повідомляє Рівне1.  Учора ввечері, 21 листопада, в обласному центрі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. Жінка у нетверезому стані скоїла дві ДТП і двічі намагалася втекти, але її змогли таки затримати.

За попередньою інформацією відомо, що жінка являється викладачем одного із вищих навчальних закладів міста Рівного, кандидат педагогічних наук. У присутності свідків жінка проходити освідування відмовилася, не зробила вона це і в медичному закладі. Про те, що спричинила дві автопригоди жінка заперечує, відмовляється від того, що вживала алкоголь. 

Переглянути цей допис в Instagram

У Рівному п'яна водійка скоїла дві ДТП та намагалась втекти Сьогодні ввечері, 21 листопада, в обласному центрі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. Жінка у нетверезому стані скоїла дві ДТП і двічі намагалася втекти, але її змогли таки затримати. За попередньою інформацією відомо, що жінка являється викладачем одного із вищих навчальних закладів міста Рівного, кандидат педагогічних наук. У присутності свідків жінка проходити освідування відмовилася, не зробила вона це і в медичному закладі. Про те, що спричинила дві автопригоди жінка заперечує, відмовляється від того, що вживала алкоголь. Більше про це вже завтра в програмі Патруль на телеканалі Рівне 1. Джерело - Рівне 1 @rivne1tv #рівне #rivne

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також