У Рівному п`яний неповнолітній хлопець на мотоциклі намагався втекти від поліцейських (ФОТО)

фото - Фейсбук

Днями у Рівному на вулиці Богоявленській патрульні поліцейські помітили мотоцикл, водій якого проїхав на заборонений сигнал світлофора. Відтак, правоохоронці вирішили зупинити його, однак водій проігнорував завчасно подану вимогу про зупинку, а натомість лише пришвидшив рух, почавши втікати від поліції.

Шляхом блокування мотоцикл зупинили на вулиці Льонокомбінатівській.

Втікачем виявився неповнолітній рівнянин. На місце події викликали батьків. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці зупинки транспортного засобу. Так, в крові 17-річного мотоцикліста виявили 1,11 проміле алкоголю.

Поліцейські повідомили про подію працівників ювенальної превенції.

На водія склали протоколи: ч.6 ст.121 КУпАП (керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу), ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на заборонений сигнал світлофора), ст.122-2 КУпАП (за невиконання вимоги про зупинку), ч.1 ст.126 КУпАП (не мав при собі поліса обов’язкового страхування), ч.1 ст.126 КУпАП (не мав при собі реєстраційного документа на транспортний засіб), ч.2 ст.126 КУпАП(керування тз особою, яка не має права керування), ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння).

Читайте також