У Рівному п`яний водій їхав на квадроциклі по тротуару

У Рівному на вулиці Островського вчора, 24 серпня, правоохоронці затримали чоловіка, який їхав на квадроциклі марки Polaris Sportsman без шолома.

Про це повідомляють на сторінці патрульної поліції Рівненської області.

Водій рухався по тротуару, а на транспорті не було жодних номерних знаків. У 29-річного чоловіка не було з собою документів на транспорт, а у його водійському посвідченні не було відповідної категорії на право керувати квадроциклом.

Під час спілкування працівники поліції помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Драгер підтвердив наявність алкоголю в крові і показав 1.49 проміле.

На водія винесли постанову за ч. 5 та ч. 6 ст. 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) КУпАП, ч.1 ст.122 (порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП, ч.1 та ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП та протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП.

Всього протягом вихідних патрульні виявили 17 водіїв, які керували напідпитку.

Читайте також