У Рівному п`яний водій, втікаючи від патрульних, в`їхав у дерево

У Рівному водій, який двічі за добу сідав за кермо п'яним, в'їхав у дерево. 

Про це повідомляють у пресслужбі патрульної поліції області. 

Як зазначається, учора ввечері патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що на автозаправній станції на вулиці Кулика та Гудачека перебуває водій з ознаками сп'яніння. 

Невдовзі він сів за кермо Hyundai Sonata та поїхав. Поліцейські зупинили 23-річного керманича, але від проходження огляду він відмовився. 

На нього інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП. Чоловік зобов'язався за кермо протягом доби не сідати. 

Але близько 3-ї ночі екіпаж знову помітив вищезгаданий автомобіль. 

Водій виїжджав із вулиці Поштової на Соборну, а коли побачив позаду  патрульне авто — то одразу збільшив швидкість та почав втікати.

Поліцейські увімкнули проблискові маяки та звукову сигналізацію, але чоловік це проігнорував і, повертаючи на вулицю, Симона Петлюри, проїхав на червоний сигнал світлофора. А за декілька метрів не впорався з керуванням і в'їхав у дерево. 

Автівка отримала механічні пошкодження,громадянин від допомоги медиків відмовився.

Оскільки у керманича були ознаки алкогольного сп’яніння, то інспектори знову запропонували йому пройти огляд за допомогою алкотестера. Цього разу він погодився. Результат — 1,38 проміле алкоголю. 

Водій знову отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), а також протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) і за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Читайте також