У Рівному п’яний водій збив маму з дитиною на пішохідному переході (ВІДЕО)

кадр з відео

У Рівному на пішохідному переході чоловік збив маму з маленькою дівчинкою. Про це повідомляє сайт vse.rv.ua

Біля готелю Мир, прямісінько на пішохідному переході, чоловік на автомобілі польської реєстрації збив маму з дитиною. До них викликали швидку допомогу.

Після скоєння ДТП чоловік намагався поїхати далі. Однак, небайдужі чоловіки перегородили автівці дорогу. 

Сам водій запевняє, що тверезий і його засліпило фарами зустрічних машин. Проте наша журналістка Вікторія Мамотюк та інші присутні люди кажуть, що чоловік просто намагався проскочити не пропустивши пішоходів, які почали йти з іншого боку. Попередньо водій не відмовився пройти освідчення на стан алкоспяніння. 

Як стало відомо, водій який збив маму з дитиною на пішохідному переході був у стані алкогольного сп’яніння. Про це стало відомо зі слів патрульних. За інформацією правоохоронців алкотестер показав 1.75 проміле.

Мама і дитина серйозних травм не отримали.

Переглянути цей допис в Instagram

У Рівному на пішохідному переході чоловік збив маму з маленькою дівчинкою Біля готелю Мир, прямісінько на пішохідному переході, чоловік на автомобілі польської реєстрації збив маму з дитиною. До них викликали швидку допомогу. Після скоєння ДТП чоловік намагався поїхати далі. Однак, небайдужі чоловіки перегородили автівці дорогу. Сам водій запевняє, що тверезий і його засліпило фарами зустрічних машин. Проте наша журналістка Вікторія Мамотюк та інші присутні люди кажуть, що чоловік просто намагався проскочити не пропустивши пішоходів, які почали йти з іншого боку. Попередньо водій не відмовився пройти освідчення на стан алкоспяніння. Чи тверезий чоловік, з’ясують у поліції. Мама і дитина серйозних травм не отримали. Джерело - vse.rv.ua #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також