У Рівному п'яний водій зруйнував карусель на дитячому майданчику

Фото - патрульна поліція

Сьогодні близько четвертої ранку рівненські копи на Костромській зупинили авто за порушення ПДР. Цей бус був пошкоджений. У водія полісмени помітили явні ознаки сп’яніння. Як розповіла Суспільному речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, 21-річний кермувальник погодився пройти тест на місці, газоаналізатор алкотест «Драгер» показав 1,10 проміле, що у 5,5 разів перевищує допустиму норму, повідомляє "UA: Рівне".

– Екіпажу водій зізнався, що він робив розворот на дитмайданчику у дворі на Київській,65 та зруйнував карусель, через це у нього і пошкоджений автомобіль. На нього склали адмінматеріали за вчинення ДТП, за залишення місця ДТП, за нетверезе кермування та за те, що він керував авто попри те, що йому ніколи не видавали посвідчення водія, – розповіла речниця патрульної поліції.

Голова правління ОСББ «Дубок,65» Ольга Ковальчук Суспільному повідомила, що заяву в поліцію про пошкодження майна уже написали. Вона додала, що водій також зачепив і електроопору, яка похилилась. У законному порядку ОСББ добиватиметься компенсації збитків. Карусель, зі слів пані Ковальчук, відновленню не підлягає.

Читайте також