У Рівному ремонтують обласний військовий комісаріат

У Рівному ремонтують приміщення обласного військового комісаріату. Таким чином розпочали підготовку до створення на базі комісаріату Територіального центру укомплектування та соціальної підтримки, який займатиметься видачею довідок та наданням консультацій. Наразі ці функції виконує відділ соціального забезпечення.

Новий центр розміщуватиметься на першому поверсі та матиме ресепшин (reception). Нині там замінюють вікна, двері та проводять косметичний ремонт.

"У цьому році 4 області переходять на ці територіальні центри - це Рівненська, Одеська, Дніпропетровська та Чернігівська області. Протягом місяця-двох мають бути зміни до штатів. У наступному році на базі цих 4 областей буде апробовано, як усе працює," - зазначив Рівненський обласний військовий комісар полковник Михайла Гнатів.

Кошти на ремонт виділяє Міністерство оборони України та Рівненська обласна рада. Наразі Міноборони вже виділило 300 тисяч грн, ще 150 тисяч грн - у планах. З обласного бюджету на утеплення комісаріат отримав 200 тисяч грн.

Зміни очікуються й у штаті - нині проходять підготовку інструктори-вербувальники, які залучатимуть юнаків до військової служби за контрактом. Загалом на Рівненщині має бути 24 вербувальника.

Ремонт планують виконати до 30 листопада.

Читайте також