У Рівному розпочався чемпіонат з греко-римської боротьби серед юнаків (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

2 квітня на базі ДЮСШ №4, що у Рівному, стартував Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед молодших юнаків.  Повідомляє Рівненська обласна рада.

В урочистому відкритті змагань взяли участь керівники Рівного та області. З вітальним словом до спортсменів звернувся і голова обласної ради, Почесний Президент Федерації греко-римської боротьби Рівненщини, майстер спорту з класичної боротьби Олександр Данильчук.

Як Почесний Президент Федерації греко-римської боротьби Рівненської області, Олександр Данильчук побажав учасникам змагань нових спортивних досягнень та перемог. 

"Я дуже радий, що нам вдалося знову зібрати цих талановитих хлопців тут, у Рівному, на змаганнях такого високого рівня. Коли я дивлюся на них, то згадую власний спортивний шлях, який розпочинав на рідній Рівненщині. У ці дні ми отримаємо нових чемпіонів, які достойно представлятимуть Україну на наступних етапах змагань. А їхні перемоги надихатимуть спортсменів-початківців", - зауважив Олександр Данильчук. 

Міський голова Рівного Володимир Хомко урочисто відкрив чемпіонат

У Чемпіонат України з греко-римської боротьби беруть участь 470 спортсменів з усіх областей України. Це юнаки 2002-2005 років народження. Є серед учасників і чемпіони світу. 

Змагання, які триватимуть у Рівному 2-4 квітня, стануть відбірковим етапом до Чемпіонату Європи, який відбудеться в Угорщині 15-17 червня 2018 року.

Читайте також