У Рівному розшукують причетного до вбивства на вулиці Набережна

Оперативники сектору кримінальної поліції Рівненського відділу розшукують чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві жителя обласного центру 24 травня на вулиці Набережна.

Нагадаємо, що у результаті отриманого вогнепального поранення 30-річний рівнянин помер у кареті швидкої медичної допомоги під час проведення реанімаційних заходів.

Із показів очевидців правоохоронці склали фоторобот підозрюваного. Його прикмети: на вигляд 35-45 років, зріст близько 175-180 см., середньої тілобудови (спортивної), має чорне волосся з сивиною, був одягнений в синю футболку, сині джинси, темне спортивне взуття (кросівки), курить цигарки «Бонд» у синій упаковці.

Злочин відбувся в людному місці, поруч із багатоповерхівкою та ринком. Поліцейські звертаються до свідків події, громадян які того дня перебували поруч з місцем злочину повідомити до поліції  інформацію щодо злочину. ВАЖЛИВОЮ є будь-яка інформація. Просимо повідомляти за номерами телефонів: 0989508249 або 102. Анонімність гарантується.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також