У Рівному розвивають культурний менеджмент

У Рівному відбувся тематичний семінар-практикум «Розвиток культурного менеджменту та креативних індустрій в культурному просторі Рівненщини»

Серед учасників - начальники, фахівці структурних підрозділів в галузі культури РДА та виконкомів рад міст обласного підпорядкування, ОТГ, керівники закладів культури і мистецьких шкіл.

«Сьогоднішній захід допоможе краще зрозуміти, для чого фахівцям культури потрібно розвиватись та постійно поповнювати свій творчий потенціал. Ми запросили потужних лекторів, аби таке тематичне навчання вийшло дієвим для кожного», - звернувся до учасників заходу заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

Протягом навчання тривала й практична частина. Зокрема, були розглянуті питання щодо: формування проєктної заявки, складанню кошторису, допустимі і недопустимі витрати, написання комунікаційної стратегії тощо.

«Головна мета такого заходу - навчання та впровадження культурно-проєктного менеджменту та розвитку креативних індустрій. Це потрібно для реалізації в рамках ґрантово-проєктної роботи в мистецьких та освітніх середовищах Рівненщини», - розповідає начальниця обласного управління культури та туризму Любов Романюк.

По завершенню заходу учасники мали змогу поспілкуватись із спікерами навчання та отримати індивідуальні консультації.

Про це інформує Рівненська ОДА.

Читайте також