У Рівному "швидка" 40 хвилин не могла знайти в`їзд у парк Шевченка, аби допомогти хлопчику, який зламав ногу

фото ілюстративне

Машина швидкої не змогла одразу знайти в’їзд у парк Шевченка, аби допомогти травмованому хлопчику, повідомляє "Радіо Трек". У неділю рівнянка Ірина Шуваєва стала свідком, як дитина 12 років зламала ногу під час падіння з самокату. Жінка каже, що перехожі одразу викликали швидку, однак машину чекали хвилин сорок, адже водій не зміг знайти заїзду, говорить Ірина Шуваєва:

"Ми гуляли по парку, і побачили, як хлопчик зламав ногу. Швидка хвилин сорок не могла заїхати. В мене чоловік ходив по самому парку, і шукав, де можна заїхати швидкій, аби забрати дитину. А в дитини кістка на бік стирчала. Не знаю на скільки це довго було – дитя змучилося. 40 хвилин."

Лікарям швидкої довелося йти через парк пішки, аби надати допомогу, говорить рівнянка. Директор парку Андрій Черепанов запевняє, що заїд для швидкої є.

"В нас доступний заїзд. Нині проходять роботи в центрі парку щодо підземель. В нас доступний заїзд вже протягом двох тижнів з боку вулиці Пушкіна. Біля кафе заїзд заборонений, там пішохідна зона. В нас також вільний заїзд з боку господарського двору та будинку культури."

 

Андрій Черепанов наголосив, що готовий поспілкуватися з очевидцями та вирішити проблему.

Ось як виглядають заїзди в парку:

Це основний в'їзд з боку вулиці Соборної.

Фото - Радіо Трек

Заїзд із Соборної-Пушкіна. Дорога відкрита.

Фото - Радіо Трек

За словами Андрія Черепанова, ще один заїзд є біля МБК. Утім, з боку Соборної  не проїхати.

Потрібно заїжджати з вулиці Чорновола. Біля МБК стежки до парку перекриті для транспорту. Потрібно проїхати трохи далі за будинок культури. Там буде стежка, яка вестиме до піцерії, а поруч з нею вже "протоптана" колесами стежка по ґрунту. Нею й можна заїхати в парк для швидкої. Зі слів Ірини, водій швидкої допомоги цією дорогою й зажджав.

Фото - Радіо Трек

Є перекрита для транспорту дорога біля кафе "Парк". Дорога перекрита воротами, які за потреби можна відчинити.

Ворота на Чорновола.

Фото - Радіо Трек

Також керівник зони відпочинку зазначив, що на території парку Шевченка є медсестра. У разі нещасного випадку медичний куточок є у зоні атракціонів. Там є й табличка зі стрілочкою. Також у центральній касі можна попросити аптечку.

Читайте також