У Рівному сьогодні зберуться на акцію протесту біля будівлі Облавтодору

фото ілюстративне

Активісти  сьогодні знову пікетуватимуть. Про це вони повідомили в Фейсбуці:

Дорога громадо, ми живемо в час реформ та змін в нашій країні. Однак жодна з реформ не йде на благо нації, звертається до рівнян громадська організація "Сотня Майдан". 

В країні існує безліч проблем, та одною з найголовніших є аварійність доріг, або іншим словом їх відсутність. Неодноразово піднімалися відповідні питання на рівні влади,  та, на жаль, ніякого вирішення проблеми так і не знайшлося. Лише  брехливі звіти про нібито відремонтовані дороги та автотраси. Останнім часом питання аварійності доріг дійшло до безглуздих висловів представників влади, які говорять про те, що винними у аварійності доріг є ніхто інший , як Ми з Вами, а в першу чергу інваліди та пенсіонери, які безкоштовно користуються послугами автотранспорту.   Саме тому Закликаємо Вас сказати СТОП Грабунку Українських доріг!!!

Просимо  Вас не бути байдужими до сфери автомобільних доріг :ремонту , прокладання нових доріг в нашій області та в цілому по всій Україні.

Ми ГО «Сотня Майдан», «Автоєвросила » , «Національний корпус» та інші активісти  об’єдналися для досягнення поставленої мети.

  1. З’ясувати і  знайти винуватців  з метою зобов’язання правоохоронних органів притягнути до  відповідальності винних в  аварійності доріг.
  2. Знайти  правильне  рішення по відбудуванню автомобільних доріг у відповідності до євро стандартів.
  3. Зобов’язати та забезпечити належний  ремонт по  відновленню доріг, а також прокладання нових з встановленням відповідного нагляду та контролю за якістю виконання.

Долучайтеся  до АКЦІЇ ПРОТЕСТУ, яка відбудеться 13 червня об 11 год. біля будівлі Облавтодору  за адресою м. Рівне вул., Пластова ,7.

Читайте також