У Рівному сьогодні зберуться на акцію протесту біля будівлі Облавтодору

фото ілюстративне

Активісти  сьогодні знову пікетуватимуть. Про це вони повідомили в Фейсбуці:

Дорога громадо, ми живемо в час реформ та змін в нашій країні. Однак жодна з реформ не йде на благо нації, звертається до рівнян громадська організація "Сотня Майдан". 

В країні існує безліч проблем, та одною з найголовніших є аварійність доріг, або іншим словом їх відсутність. Неодноразово піднімалися відповідні питання на рівні влади,  та, на жаль, ніякого вирішення проблеми так і не знайшлося. Лише  брехливі звіти про нібито відремонтовані дороги та автотраси. Останнім часом питання аварійності доріг дійшло до безглуздих висловів представників влади, які говорять про те, що винними у аварійності доріг є ніхто інший , як Ми з Вами, а в першу чергу інваліди та пенсіонери, які безкоштовно користуються послугами автотранспорту.   Саме тому Закликаємо Вас сказати СТОП Грабунку Українських доріг!!!

Просимо  Вас не бути байдужими до сфери автомобільних доріг :ремонту , прокладання нових доріг в нашій області та в цілому по всій Україні.

Ми ГО «Сотня Майдан», «Автоєвросила » , «Національний корпус» та інші активісти  об’єдналися для досягнення поставленої мети.

  1. З’ясувати і  знайти винуватців  з метою зобов’язання правоохоронних органів притягнути до  відповідальності винних в  аварійності доріг.
  2. Знайти  правильне  рішення по відбудуванню автомобільних доріг у відповідності до євро стандартів.
  3. Зобов’язати та забезпечити належний  ремонт по  відновленню доріг, а також прокладання нових з встановленням відповідного нагляду та контролю за якістю виконання.

Долучайтеся  до АКЦІЇ ПРОТЕСТУ, яка відбудеться 13 червня об 11 год. біля будівлі Облавтодору  за адресою м. Рівне вул., Пластова ,7.