У Рівному спіймали з наркотиками закладчицю та її обранця: відомо, скільки заробляла жінка

У Рівному днями правоохоронці викрили молоду жінку та її обранця на зберіганні наркотиків.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

На вулиці Київській в обласному центрі поліцейські виявили підозрілих 26-річну жінку та 24-річного чоловіка. За результатами поверхневої перевірки у неї виявили 6 фасованих поліетиленових пакетиків із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на психотропну «Альфа-PVP». Крім того, кожен при собі мав пластиковий тубус із вмістом аналогічної речовини. На місце викликали слідчо-оперативну групу та дільничного офіцера.

Під час спілкування жінка пояснила поліцейським, що працює через один із телеграм-каналів: отримує «мастер-клади» з наркотиками поштою, розфасовує їх у сліп-пакетики та розкладає на території Рівненського району. За кожну закладку отримувала 100 гривень, а наркобізнесом займається уже шість місяців.

Слідчо-оперативна група Рівненського РУП задокументувала кримінальне правопорушення, а також вилучила у рівнянки мобільні телефони, у яких міститься інформація, що підтверджує її діяльність.

За результатами проведених за місцем проживання співмешканців слідчих дій поліцейські виявили та вилучили 43 поліетиленові пакети з білою порошкоподібною кристалічною речовиною, два тубуси з білою порошкоподібною кристалічною речовиною вагою по близько 20 грамів кожен, скляні трубки, пристрої для вживання наркотичних речовин з нашаруванням речовини бурого кольору, дві ваги.

Орієнтовна вартість вилучених психотропів за цінами чорного ринку становить понад 45 тисяч гривень.

Крім того, за позначками у телефоні дівчини правоохоронці виявили закладки із психотропну «Альфа-PVP», розкладені зловмисницею в обумовлених місцях.

У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактами збуту та незаконного зберігання психотропних речовин, у великих розмірах, вилучене скероване для проведення експертизи.

Слідчі Рівненського РУП повідомили про підозру 26-річній жінці за частиною 2 статті 307 КК України.

Читайте також