У Рівному стартував Міжнародний вокальний фестиваль-конкурс (ФОТО)

Сьогодні, 1 березня, у Рівному у міському палаці культури «Текстильник» стартував ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної пісні «Твоя зірка». Конкурс вперше відбувся торік. Тоді він був всеукраїнським і зібрав юних співаків з 9 областей України. Цього ж року масштаб конкурсу зріс, адже він став міжнародним.

Цьогоріч у конкурсі змагається 84 учасника від 6 до 25 років не лише з України, а й Молдови, Білорусії, Румунії та Вірменії. Також до Рівного з'їхалися молоді виконавці з 15 областей України. Переможців визначать у 5 вікових категоріях.

Оцінює виступи конкурсантів висококваліфіковане зіркове журі з різних країн - Ірма ГВІНІАШВІЛІ (Грузія), ILLARIA (Україна), Олег ЛИСІЙ (Україна), Лариса ДОВЯТ (Білорусь), Ольга ДЬЯЧИНА (Україна), Людмила ЛОЖКІНА (Молдова), Сергій ЮРЧЕНКО (Україна).

Сьогодні, у перший день, у конкурсі змагаються учасники ІІ, ІІІ, ІV та V вікових категорій. А вже завтра, 2 березня, вранці свої конкурсні пісні виконають перед журі учасники I вікової категорії – найменші вокалісти віком від 6 до 9 років. Після цього о 13 год. для усіх учасників фестивалю енергійний та пізнавальний майстер-клас проведе член журі, артист і диригент бродвейських мюзиклів, неймовірний Олег Лисій. А вже о 17 год. на гостей та учасників конкурсу чекатиме червона доріжка, урочисте нагородження усіх учасників, а також гала-концерт за участю переможців та зіркових гостей.

Нагадаємо, що міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної пісні «Твоя зірка-2019» проводиться за підтримки Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Управління культури і туризму Рівненської ОДА, Секретаря Рівненської міської ради Сергія Паладійчука та адміністрації КЗ «Рівненський міський палац культури «Текстильник». Засновником та організатором Фестивалю є громадська організація «Твоя зірка», а його директором є відома рівненська співачка Марія ЗЛАТА.

Читайте також