У Рівному стартував ремонт вулиці, яка веде до пологового: коли планують завершити

У Рівному розпочали ремонт вулиці Медичної, яка веде до міського пологового будинку. Тут планують облаштувати нові тротуари, замінити асфальтне покриття та налагодити відведення води. Завершити ремонт планують за кілька тижнів.

Інформує Суспільне.

Місцеві жителі розповідають, що дорога давно потребувала ремонту.

"Краще, щоб ремонтували вчасно, коли є нормальна погода, коли тримається асфальт, як потрібно, а не в сиру землю все, скажімо так", — коментує рівнянин Олександр.

Мер Олександр Третяк пояснює, що ремонт вулиці був пріоритетним, адже вона паралельна до центральної міської лікарні і поруч розташований пологовий будинок, доїзд до яких має бути безпечним.

"Ремонт на вулиці Медичній був запланований давно, минулого року ще було заплановано і з весни ми мали розпочинати роботи. Зараз максимально швидкими темпами все робиться для того, щоб породіллі, які туди потрапляють, могли комфортно доїжджати до пологового будинку", — зауважує міський голова.

Оскільки на час дії воєнного стану видатки на капітальні ремонти не дозволені, на вулиці Медичній, як і на інших ділянках міста, проводять поточний ремонт. Водночас відремонтувати дорогу на вулиці планують повністю.

"Чимало ремонтів у місті ми робимо в рамках поточного ремонту. Розбиваємо ту чи ту вулицю на маленькі діляночки і поточними ремонтами робимо там ремонт. З одного боку виглядає як капітальний, а з іншого боку ми поточними платежами проходимо ремонтну фазу цих робіт", — додає Олександр Третяк.

Завершити ремонт дороги на вулиці Медичній планують за кілька тижнів, якщо не завадять погодні умови.

Читайте також