У Рівному стався скандал між ексочільником "Правого сектору" та патрульними через парковку

У Рівному на вулиці Гетьмана Сагайдачного днями стався конфлікт між водієм та інспектором патрульної поліції.

Як повідомив у Фейсбуці керівник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук, неподалік пожежної частини у центрі міста інспектори виявили авто, яке було припарковане з порушенням правил. Водієм автомобіля виявився громадський діяч Роман Коваль.

З перших хвилин розмова між патрульним та керманичем не склалась. Патрульні повідомили пану Ковалю про заборонену зупинку авто у даному місці, після чого розпочалась словесна сутичка.

Сергій Мерчук опублікував відео з нагрудних камер інспекторів, щоб підтвердити свої слова.

"Пан Роман почав розмову зверхньо з брудної лайки до патрульного і що він тільки повернувся з фронту де воює,а ви тут ніхто.

Я не виключаю того, що патрульний міг би обмежитись попередженням у даній події, якби зі сторони порушника була б хоча б нотка поваги, але так не сталось, пиха зробила своє і порушник вдався до погроз "незрозумілого характеру") вже в мою сторону, як керівника,на що я йому відповів, уже після детального перегляду відео через 2 дні, що "м'яко кажучи" не бажаю з ним спілкуватись. До мене і до інших керівників телефонувати не треба, а варто просто дотримуватись ПДР", - зазначає очільник патрульної поліції.

Читайте також