У Рівному триває конкурс на кращі інноваційні розробки (+ Відео)

У Національному університеті водного господарства триває конкурс «NUWEE CHALLENGE». Усі охочі можуть подати заявки на участь і виграти 150 000 гривень на закупівлю обладнання.  Свою розробку можна подати до 31 березня 2018 року.

Конкурс «NUWEE CHALLENGE» був створений за ініціативи ректора НУВГП. Метою проведення конкурсу є створення в Університеті творчого, високоінтелектуального середовища, для виявлення та розвитку технічно обдарованих особистостей. Фінансова, матеріальна та інтелектуальна підтримка Університету дозволить учасникам конкурсу довести свої проекти від ідеї до готового продукту.

Конкурс має відкритий характер. До участі запрошуються фізичні особи від 18 років. Також, згідно з умовами Конкурсу, взяти участь може тільки той проект, який не пов`язаний фінансовими зобов`язаннями з третіми особами.

Головний приз Конкурсу 150 000 гривень на закупівлю обладнання, необхідного для реалізації проекту. Призовий фонд ділиться між переможцями. Переможців може бути декілька.

Термін подачі заявки до 31 березня 2018 року. По закінченню даного терміну, буде додатково на сайті оголошена дата визначення Фіналістів Конкурсу та дата проведення самого Фіналу Конкурсу.

До оргкомітету конкурсу входять: Віктор Мошинський, Олег Лагоднюк, Валерій Сорока, Наталія Савіна,Марія Матвієнко,Микола Марчук.

Експертами виступають: Віктор Мошинський, Олег Лагоднюк, Наталія Савіна, Ігор Ханін,Тарас Комаренко, Сергій Гемберг, Богдан Файфура, Krzysztof ??tka, Tomasz Ma?ecki, Ольга Степанченко

За детальнішою інформацією - сюди.

 

Читайте також