У Рівному цього тижня продовжуватимуть ямковий ремонт доріг

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з керівниками комунальних підприємств міста. Під час наради обговорювали виконані роботи за минулий тиждень і сплановували завдання на прийдешній.

Трест зеленого господарства виконував санітарне прибирання по місту. Проводили обрізку дерев на Грунтовій, ці роботи будуть тривати й цього тижня. Бригади проводять посипку протиожеледними засобами парків і скверів.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Бригади підприємства здійснюють технічне обслуговування контактно-кабельної мережі та транспортних засобів.

КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 17 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконав 75 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Міське ШЕУ (поки дозволяють погодні умови) продовжуватимуть ямковий ремонт на вулицях міста. Минулого тижня виконували роботи на вулицях Млинівській, Князя Володимира, Дворецькій, Січових стрільців.

Проводилися прочищення зливових каналізацій. Працівники підприємства розчищали сніг на дорогах і тротуарах, тривала обробка доріг, тротуарів, спусків.

"Спецкомбінат ритуальна служба" продовжує поховання. Упродовж тижня відбулося 5 почесних поховань. Також виконувалися роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Цього тижня заплановано знесення аварійних дерев на кладовищах "Тинне" та "Дубенське".

КП "Міськсвітло" Рівне провело ремонт 78 світлоточок, усунуло 32 пошкодження. Також було проведено ремонт кабельної мережі вуличного освітлення по вул. Слов'янській та Небесної сотні. Виконано поточний ремонт мережі освітлення по вул. Кибалюка.

Читайте також