У Рівному учням ліцею кур`єри привозили лотки з холодними обідами: як відреагували чиновники

Ілюстративне фото

У Рівному батьки учнів ліцею 12 неодноразово скаржились на якість харчування у навчальному закладі. Зокрема, цьогоріч після зміни постачальника харчів діти почали отримувати на обід лотки з холодними стравами, які доставляли кур'єри з інших закладів.

Так, у Телеграм-каналі "Штірліц" було опублікувано анонімний відгук на харчування у ліцеї та фото самого обіду.

 

"Моя дитина навчається у 12-му ліцеї. З 16.01.2023 року після канікул там змінили постачальника харчування. Раніше їжу готували в шкільній їдальні і всі були задоволені. А теперішній постачальник готує аби що, їжа неякісна, не смачна і через те, що її привозять аж з 25-ї школи велосипедами кур'єри «Глово» та «Рокет», вона !!!! холодна. Діти їжу не їдять, батьки масово скаржаться директору ліцею та в управління освіти РМР. А там розводять руками. Мовляв, є переможець тендеру, тому і працюють із ним і на таких умовах", - йдеться у повідомленні.

Журналісти "Рівне Медіа" поцікавились у заступника начальника управління освіти Василя Харковця, яка наразі ситуація у навчальному закладі.

За його словами, скарги батьків та учнів були прийняті до уваги. Зокрема, 23 січня було укладено договір із попереднім підприємцем, який забезпечував харчуванням даний навчальний заклад.

Фактично, ліцей повернувся до того постачальника, який був раніше та влаштовував школярів і батьків.

Читайте також