У Рівному в магазині продають прострочений сир (ФОТОФАКТ)

фото - Фейсбук

Днями рівнянка Анна Потерюк придбала в одному з магазинів міста прострочений сир. Про це жінка повідомила у спільноті "Вилка Мікс Рівне" і додала відповідне фото.

Жінка каже, що трапилося це у магазині "Від і До" в районі Автовокзалу. Як стверджує рівнянка, бринза, яку вона купила, була прострочена на кілька місяців - її термін придатності закінчився ще 9 квітня 2018 року. 

"Вчора вирішили з донькою заскочити у магазин "Від і До" на Автовокзалі. Придбали бринзу давно прострочену! Чек там ніхто не дає, гнатись з Ювілейного на Автовокзал з розборками нема сенсу. Друзі, будьте обережні в цьому магазині. Сморід дуже важко передати від цієї бринзи. Смак - жесть повна. Хто не вірить - прогуляйтесь та спробуйте, там такої бринзи на вітрині ну дуже багато", - написала Анна Потерюк.

Жінка бідкається, що, на жаль,  одразу перед купівлею не перевірила термін придатності продукції через власну необачність, але наголошує, що саме керівництво магазину згідно із законом повинно перевіряти на своїх полицях продукти, які продають людям, адже це - їх прямий обов'язок, а торгувати простроченою продукцією не мають права.

"Тепер буду мати науку завжди перевіряти термін продуктів, які купую", - підсумувала рівнянка.

Читайте також