У Рівному в урочищі Сосонки цього тижня наводитимуть лад

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з комунальними службами міста. Під час засідання було обговорено виконані роботи впродовж минулого тижня, а також сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив видалення аварійних дерев. Ці роботи триватимуть і цього тижня. По місту косили траву. Також бригади підприємства висаджують квіти на клумбах.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Упродовж тижня працівники КП виконували заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі. Було проведено фарбування опор по місту.

Бригади "КАТП-1728" продовжують вивезення сміття згідно із затвердженими графіками. Триває заключення нових договорів.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 17 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 60 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Працівники "Міського ШЕУ" проводили поточні ремонти на вул. Грушевського, Дачній, Конотопської Битви; у селищі Квасилів — на вул. Молодіжній. Було відремонтовано та прочищено зливову каналізацію на вул. Білій. Бригади з ручного прибирання виконували роботи по місту. Тривало прибирання пішохідних зон за допомогою автомобіля "Джонстон 201".

Спецкомбінат "Ритуальна служба" продовжує поховання. Тривають санітарне прибирання, покоси на кладовищах міста. Цього тижня проведуть благоустрій в урочищі Сосонки.

КП "Міськсвітло" проводить ліквідацію пошкоджень, миття розсіювачів світильників. Триває фарбування опор і встановлення нових світильників. Виконано технічне обслуговування й ремонт на трансформаторних підстанціях.

Читайте також