У Рівному відбудеться конференція «Людина – не товар. Небезпеку видно не одразу».

фото ілюстративне

У Рівному проведуть прес-конференцію «Людина – не товар. Небезпеку видно не одразу». Захід відбудеться 27 липня у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Мета - акцентувати увагу на актуальності проблеми торгівлі людьми в сучасних умовах, об’єднати зусилля у напрямку протидії торгівлі людьми, як у попередженні злочину, так і у виявленні постраждалих, надання їм належної допомоги і підтримки.

Участь у прес-конференції  візьмуть: Олена Олешкевич - начальник відділу департаменту соціального захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації, Лариса Гунько – голова Центру підтримки громадських ініціатив «Чайка», Ігор Крутій - начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Рівненській області.

Час заходу: 11.00

Місце проведення: конференц-зала Головного управління національної поліції в Рівненській області (м.Рівне, вул. Хвильового ,2)

Нагадаємо, 30 липня - Всесвітній день боротьби із торгівлею людьми, який цього року відзначається широкомасштабною всеукраїнською кампанією з протидії торгівлі людьми під  гаслом #ПротиДІЙТоргівліЛюдьми. У Рівному на майдані Незалежності акція відбудеться у форматі квест-лабіринту.

Читайте також