У Рівному відбудеться творча зустріч із Сергієм Гридіним

Всіх, хто читав або ще читає, тих, хто ще не встиг прочитати книги Сергія Гридіна, запрошуємо на зустріч з автором, яка відбудеться 27 лютого о 16:00 у Рівненській обласній бібліотеці.

Книги відомого українського письменника Сергія Гридіна адресовані і маленьким читачам, і підліткам , і дорослим. Він пише цікаво, захопливо, невимушено. Завдяки його книгам можна спробувати зрозуміти своїх близьких людей, відкрити для себе щось таке, про що дитина соромиться сказати. Його психологічні повісті «Сапери», «Чужий», «Вітраж» написані для дорослих з реальними моментами життя.

«Сергій Гридін народився 1971 року у маленькому містечку Здолбунів Рівненської області. З дитинства займався спортом, деякий час мешкав у Монголії. Здобувши економічну освіту, пише і видається в Україні. Служив у зоні АТО. Одружений, має сина Сашка. Аби відірватись від нудних цифр і перевірок, написав свою першу книгу «Федько, прибулець з інтернету». Потім вийшли друком наступні: «Федько у віртуальному місті», «Федько у пошуках Чупакабри», «Не такий» (2013), «Кігтик Ковбаско», «Незрозумілі» (2016), «Не ангел» (2017), «І паралелі перетинаються» (2017), «Сапери» (2017), "Відчайдушні" (2017), "Віраж" (2018), «Чужий» (2019)» Інформація про автора: https://korali.info/cikavi-lyudi/sergii-gridin-vidchaidushnii-i-ne-takii.html

Читайте також