У Рівному відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада з міського будівництва та господарства

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://lh6.googleusercontent.com/dUN3qy1q44bZCFL3MROe--STaV1ADTQ480tlYXNYN7Y7E43A90vd7fPPAJLMEeRrV4JpAzn7gSmZ5ANviJuIKpRDLic71oQNPgtFXa_iz0DkbRUMvXsy6YvaKJpnPC3YZ5a3dss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found

Filename: views/news_v_amp.php

Line Number: 3126

Backtrace:

File: /home/pccchmnd/public_html/application/views/news_v_amp.php
Line: 3126
Function: getimagesize

File: /home/pccchmnd/public_html/application/controllers/News.php
Line: 74
Function: view

File: /home/pccchmnd/public_html/index.php
Line: 186
Function: require_once

У НУВГП, відповідно до наказу МОН України від 28.11.2018 року № 1313, відбулася (вже втретє!) Всеукраїнська студентська олімпіада з міського будівництва та господарства.

Відкрив захід своєю промовою ректор Віктор Мошинський.  Очільник закладу привітав учасників, відмітив значимість ННІБА в університеті, як одного з фундаментальних інститутів, та  професії інженера-будівельника, котра завжди затребувана на ринку праці та є у тренді.

Згодом, зі своїм напутнім словом до учасників олімпіади звернувся і професор кафедри міського будівництва КНУБА Микола Осєтрін.

Учасники змагань представляли  14 ЗВО України, в яких готують фахівців спеціальності «Міське будівництво та господарство». Усі вони демонстрували  свої теоретичні знання і практичні навички у трьох секціях:  «Планування та благоустрій міст», «Міський транспорт, вулиці та дороги» й «Утримання міської забудови».

Одночасно компетентне журі оцінювало роботи огляду-конкурсу магістерських і бакалаврських робіт, дипломних і курсових проектів з профільних навчальних дисциплін спеціалізації «Міське будівництво та господарство» у  наступних номінаціях: благоустрій та реконструкція міських територій; утримання міської забудови; міські вулиці та дороги; міський транспорт; інженерна підготовка міських територій. До речі, тематика представлених робіт та проектів стосувалася реновації громадських забудов, реконструкції територій, вулично-дорожніх мереж, транспортних і пішохідних зв’язків, енергоаудиту будівель, благоустрою та озеленення тощо.

Більше фото у 

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю