У Рівному відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів

30 листопада 2018 року залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Захід ініціювала Рівненська обласна організація Українського товариства сліпих.

Вітаючи присутніх голова територіальної первинної організації товариства сліпих Любов Боровська побажала всім впевненості у завтрашноьому дні і величезної сили духу.

З нагоди свята людей з особливими потребами, за активну громадську і життєву позицію, плідну працю нагородили почесними грамотами й подяками міської ради. А рівнянам з обмеженими фізичними можливостями, які досягли успіхів у творчо-мистецькій, спортивно-масовій, громадській та соціальній діяльності вручили дипломи стипендіатів міського голови.

Міська влада в межах можливостей сприяє людям з певними фізичними вадами і в місті прийнята програма “Турбота” з якої виділяються кошти для інвалідів, для оплати послуг супроводу людей з обмеженими фізичними можливостями, для оплати комунальних послуг. Дякую вам, що ви маєте активну соціальну позицію, дякую, що не опустили руки, а ведете активний спосіб життя – сказав керуючий справами виконавчого комітету Рівненської міської ради Петро Середюк, вручаючи відзнаки. 
Святковий концерт з нагоди свята додав всім оптимізму.

Рівненська міська рада та її виконавчий комітет

Читайте також