У Рівному відбулося перше засідання Молодіжної ради при Рівненській міськраді

У Рівному при Рівненській міській раді розпочала роботу Молодіжна рада.

Молодь - це рушій змін у громаді. У цьому переконане керівництво Рівного. Саме для того, аби молодь була активно задіяна у процес розвитку міста, при Рівненській міській раді почала роботу Молодіжна міська рада. Членів Молодіжної ради обрали шляхом рейтингового голосування. Сьогодні, 25 червня, провели перші збори, на яких обрали голову, заступника, секретаря, а також обговорили прийдешній план дій Молодіжної ради.

Із вітальним словом до членів Молодіжної ради звернувся секретар Рівненської міськради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. Він упевнений, що діяльність Молодіжної ради буде максимально ефективною й упливатиме на рішення, які будуть приймати депутати Рівнеради.

"Сьогодні відбулася цікава подія у вашому житті. Бо ви берете на себе відповідальність за розвиток міста та молодіжної політики в ньому. Приємно бачити, що у вас є спільна мета - зробити Молодіжну раду такою, яка буде приймати рішення й активно діяти на результат, - наголосив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. - Ви потрібні місту та країні, адже в період війни ви показуєте свою єдність, допомагаєте ЗСУ й тому впевнений, що ваша робота буде корисною громаді Рівного".

Під час установчого засідання головою молодіжної ради було обрано Іванну Одейчук, а заступником - Вадима Пономаренка. Новообрана голова Молодіжної ради каже, що має чимало планів і проєктів, які вони вже почали реалізовувати й не збираються зупинятися на досягнутому.

"Це цінно, коли влада міста підтримує молодіжну політику та є відкритою до змін. Ми бачимо підтримку від секретаря Рівненської міської ради, депутатів. Адже вони зацікавлені, щоб молодь реалізовувала свої проєкти та змінювала місто разом, - говорить Іванна Одейчук, голова Молодіжної ради при Рівненській міській раді. - Молодіжна рада - це консультативно дорадчий орган, ми вже показали те, що можемо реалізовувати проєкти на підтримку ЗСУ. У рамках акції "Молодь для молоді" зібрали 220 тисяч гривень, за які придбано FPV-окуляри, дрони, які допоможуть нашим захисникам".

Свою роботу Молодіжна рада буде координувати спільно з депутатським корпусом, адже це спільна робота на результат. Депутатка Рівненської міської ради Світлана Марчук упевнена, що молодіжна політика в Рівному буде розвиватися, адже це надзвичайно важливо.

"Попереду багато роботи й чимало амбітних планів. Переконана, що разом із депутатським корпусом багато проєктів буде реалізовано. Вірю в кожного з вас, у вашу команду. Впевнена, що коли будемо підводити перші підсумки роботи, то нам буде чим пишатися", - наголосила Світлана Марчук.

Читайте також