У Рівному відбувся дитячий турнір із мініфутболу пам’яті полеглих Героїв

Ком’юніті Рівне Ред Блек організували подію, основною метою якої було, вшанувати пам'ять про полеглих військових з Рівного, котрі загинули на війні у боротьбі за незалежність України та вкотре нагадати юному поколінню, якою ціною здобувається свобода.

Фішкою спортивного заходу стало те, що хлопці та дівчата грали разом. Під час гри на полі перебувало по дві гравчині з команди.

 «Ми спробували цей формат, щоб не зважаючи на стать, підлітки більше комунікували між собою, спілкувалися та підтримували одне одного, особливо коли хтось програє, або ділиться емоціями під час перемог.» Антон Латайчук, представник Рівне Ред Блек

Загалом участь у турнірі взяли п’ять команд, які відповідно до жеребкування провели свої поєдинки по коловій системі кожна з кожною. Атмосфера на заході була дружньою, батьки та друзі вболівали за своїх дітей. Організатори нагородили усі команди подарунками, кожен учасник футбольного турніру отримав солодощі, напої, а призерам дісталося більше: іменні грамоти, футбольний м’яч, кружки, стікери та магніти.

"Дуже дякую організаторам за їхню роботу, за турботу про наших дітей, за такий турнір і головне про пам'ять українських військових", -  мама дівчаток учасниць Рицької Катерини та Олександри.

 Призовий п'єдестал нагородження виглядав наступним чином:

  • 1 місце – Рівненський ліцей №27
  • 2 місце – Рівненська гімназія №20
  • 3 місце – Рівненський ліцей №1

"Мої друзі з команди в захваті, батьки також. Щиро дякуємо організаторам і тренеру за такі класні емоції для дітей і батьків. Гра супер, нагороди, подарунки, солодощі, просто супер - ми щасливі", - Владислав Бешок, учасник команди ФутМікс.

«В подальшому є бажання зробити такі змагання на традиційній основі. А також в планах регулярно проводити заходи з метою підвищення патріотичної свідомості молоді», -  Артур Луцький, представник Рівне Ред Блек

 Ком’юніті Рівне Ред Блек дякує всім, хто долучився до організації змагань та запрошує всіх бажаючих доєднуватись до спільних справ - https://www.instagram.com/rivne_redblack/

 

Читайте також