У Рівному відбувся фестиваль дружин юних пожежних (ФОТО)

19 квітня в Рівненському міському палаці культури «Текстильник», що в обласному центрі, відбувся міський етап фестивалю дружин юних пожежних. Запекла боротьба велася серед команд загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Організаторами захоплюючого і корисного для школярів дійства традиційно виступили Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області та Управління освіти Рівненського міськвиконкому. Діти змагалися у конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Гриби, ягоди» та «Медичний».

Під час проведення найулюбленішого конкурсу глядачів «Домашнього завдання» у всіх виступах команди демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні жанри – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Найголовнішим лейтмотивом виступів для усіх учасників було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Несподіванкою для журі цього року стало те, що майже у кожному виступі команд була своя родзинка: одна команда використовувала акробатичні елементи, інша – уривки з популярних телепрограм. Всі команди були напрочуд оригінальними та творчими.

Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і творчі задуми учасників були на високому рівні.

У підсумку за рішенням суддівської колегії переможцем міських змагань стала команда ЗОШ №23, друге місце посіла команда ЗОШ №1, а третє місце виборола командаНВК №2. В ході фестивалю також була проведена виставка дитячих малюнків на протипожежну тематику та нагородження кращих учасників.

Переможці та усі учасники міського етапу були нагороджені кубками, грамотами, призами та солодкими подарунками, від спонсорів та меценатів фестивалю. За підтримку у організації проведення фестивалю Дружин юних пожежних у місті Рівне рятувальники завдячують керівництву компанії-члену АСІУ «Спортмастер Україна», ТОВ «Сандора», ТОВ-фірма «Оттімо», мережі магазинів канцтоварів «Кнопка», парку сімейного відпочинку «SkyUP», мережі розважальних центрів «Турбіна», РФПАТ «Мультіплекс-Холдинг» та культурно-масовим закладам міста Рівне.

Свято для дітей не закінчилося, у рятувальників було чимало сюрпризів, щоб здивувати малечу. Співробітники ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Всі учасники також отримали від рятувальників солодкі подарунки. У пам’яті кожного учасника залишилися приємні враження та нові друзі.

 

 

Читайте також