У Рівному відбувся мітинг-реквієм в пам`ять про учасників бойових дій (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Учора, 15 лютого, біля пам’ятного знаку «Загиблим у локальних війнах» у Рівному з нагоди  відзначення «Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29 річниці виводу військ з Афганістану» відбувся мітинг-реквієм. 

На заході були присутні керівники Рівного та громада міста. Усі, хто прийшов на урочистості, помолилися за упокій полеглих, а також вшанували пам’ять загиблих на Донбасі. До підніжжя пам’ятного знаку були покладені квіти та вінки.

До слова, нині чимало з тих, хто воював у Афганістані, знову на передовій. Вони не стоять осторонь, коли наша держава переживає складні часи. Відтак, міський голова Рівного Володимир Хомко побажав усім швидшого закінчення війни на Сході, аби перелік загиблих рівнян не поповнювався новими іменами. Очільник міста побажав рівнянам здоров’я та мирного неба. 

А пізніше у Рівненському міському палаці культури міський голова нагородив 11 воїнів-інтернаціоналістів грамотами та подяками.

Нагадаємо, що через Афганську війну пройшли 160 тисяч українських хлопців, з них з Рівного було мобілізовано 1220, а з області – 3500 осіб.

Читайте також