Для рівненських підприємців провели семінар щодо змін у законодавстві про працю (ФОТО)

У Рівному пройшов навчальний семінар на тему «Актуальні питання щодо змін у законодавстві України про працю».

02 лютого в сесійній залі виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою м.Рівне, вул. Поштова, 2 , представники 80 підприємств приватної форми власності  та суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб взяли участь у навчальному семінарі на тему: «Актуальні питання щодо змін у законодавстві України про працю».

Наумов Денис Віталійович – заступник начальника   управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради – акцентував увагу учасників семінару щодо актуальності і важливості обраної теми та інформаційно-роз’яснювальної роботи, як найбільш ефективного способу дотримання норм законодавства про працю, захисту і поновлення трудових прав працівників. Метою семінару є підвищення рівня обізнаності роботодавців, суб’єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, професіоналів та фахівців підприємств  міста щодо вимог чинного законодавства, запобігання порушенням законодавства про працю.

           В обговоренні питань семінару брали участь:

Сасько Лариса Миколаївна – начальник відділу з питань праці управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Поліщук Людмила Володимирівна  – головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці в Рівненській області.

Горошко Петро Григорович – завідувач сектору експертизи умов праці  Управління Держпраці в Рівненській області.

Герман Валентин Адамович - заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Рівному Головного управління  ДФС у Рівненській області.

Матвійчук Ірина Миколаївна – завідувач сектору організації роботи  Державної податкової інспекції у м. Рівному Головного управління  ДФС у Рівненській області.

Іванюк Оксана Вікторівна – заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Рівненського міського центру зайнятості.

Робота семінару відбулась у формі доповідей  із залученням аудиторії, з численними прикладами у процесі викладення матеріалу. Керівникам підприємств, представникам трудових колективів надано консультації щодо практичних аспектів застосування трудового законодавства. Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, з якими вони зустрічаються у повсякденній роботі.

Тематичні навчальні семінари сприяють розвитку та захисту інтересів усіх сторін соціального діалогу:  працівників, роботодавців, органів виконавчої влади та  місцевого самоврядування.

Черговий семінар на тему: «Актуальні питання щодо змін у законодавстві України про працю» відбудеться 09.02.2018 для організацій та установ, які фінансуються з державного та місцевого бюджетів. Інформація  щодо його проведення розміщена на сторінці управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Читайте також