У Рівному відбувся WEB-семінар з IT-технологій

http://nuwm.edu.ua

В конференц-залі університету відбувся WEB-семінар для керівників творчих об’єднань інформаційних технологій позашкільних навчальних закладів Рівненської області «IT-технології: крок у майбутнє». В заході взяли участь заступник директора Рівненського обласного центру науково-технічної творчості Юлія Каленська,   методист РОЦНТТ Мирослава Доманська, представник Soft Serve Олександр Валецький. Про це пише сайт НУВГП. 

Першим з презентацією «Тренди розвитку технологій 2018» перед веб-аудиторією  виступив інженер-програміст компанії Soft Serve Олександр Валецький, який провів віртуальний детальний огляд розвитку  топ-технологі-2018, зокрема, говорив про штучний інтелект,чат-боти, доповнену та віртуальну реальність, а також про софти, голограми, екзоскелети ,  дрони… А ще про професії майбутнього, та що варто вивчати, аби досягти конкуренції з роботами.

В свою чергу директор ННІ ЗДН Юрій Турбал  виступив з доповіддю «Дистанційне навчання для школярів: сучасні аспекти та можливості дистанційних технологій». Юрій Васильович відмітив переваги  дистанційного навчання для школярів, поряд з класно-урочною системою, розповів про платформи дистанційного навчання, і зокрема найпопулярнішу –Moodle. Окрім того, директор інституту   розповів і про діючу в університеті ІТ-школу, яка розкриває перед учнівською молоддю широкі можливості щодо вдосконалення знань програмного забезпечення, WEB-програмування, спеціалізованого програмного забезпечення, моделювання бізнес-процесів, інформаційного маркетингу тощо. А ще представив  демо-розробки учнів цієї школи, зокрема і на багатоплатформовому інструменті  для розробки дво- та тривимірних додатків та ігор  Unity.

Фото можна переглянути за посиланням. 

Читайте також