У Рівному відкрили меморіальну дошку відомому провізору

У Рівному відкрили пам'ятну дошку провізору Володимиру Синяку.

Про це повідомляють у пресслубі облради.

Як зазначається, вона з’явилася на фасаді будівлі, що на майдані Незалежності, 3, неподалік Аптеки №1 «Рівнефармація».

Володимир Синяк - засновник однієї з найбільших та найстаріших аптечних мереж Рівного, провізора-організатора вищої кваліфікаційної категорії, Заслужений працівника охорони здоров’я України.

Починаючи з 1988 року товариство "Рівнефармація" об’єднує 53 аптеки та 164 спеціаліста. Саме колектив ініціював виготовлення та встановлення меморіальної дошки засновнику та багаторічному керівникові компанії.

- Прізвище Володимира Васильовича знають чимало людей у Рівному, області та далеко за межами Рівненщини. Ще наприкінці 80-х він очолив Рівненське обласне аптечне управління, згодом - обласну фармацевтичну асоціацію та організацію роботодавців «Фармація». Постійно працював над розширенням аптечної мережі, а це означає доступність ліків. Запроваджував передовий досвід та нові технології в роботі «Рівнефармації». Товариство одним із перших в Україні відкрило у своїх аптеках відділи для обслуговування інвалідів та учасників війни, розпочали роботу «Аптеки для ветеранів", - такі факти про особистість Володимира Синяка пригадує заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, який завітав на відкриття меморіальної дошки знаному провізору.

Своїми спогадами також ділилися родичі, друзі Володимира Васильовича, його колеги та партнери.

Крім того, у Рівному організували науково-практичну конференцію, присвячену презентації книги "Синяк Володимир Васильович. З любов'ю до людей".

Читайте також