У Рівному відкрили пам`ятні дошки на честь двох загиблих Воїнів

У Рівному сьогодні відкрили меморіальні дошки на честь загиблих військовослужбовців - Тараса Давидюка та Анатолія Солтиса.

Про це повідомив в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

На фасаді ліцею № 28 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого Героя – Тараса Давидюка.

"Повномасштабне вторгнення змусило Тараса знову взяти до рук зброю, бо він не міг інакше, не міг сидіти вдома, розуміючи, що ворог підступно руйнує і загарбує його рідну землю.

Тарас був і лишатиметься прикладом для наслідування, а його життєвий шлях стане прикладом для підростаючого покоління патріотів. Пластун, громадський діяч, журналіст... Людина з Великої літери, яка вписала своє ім'я в історію міста та держави", - ідеться в дописі.

На жаль, 3 листопада 2023 року життя Тараса Давидюка обірвалося внаслідок атаки ворожого дрона-камікадзе на Запорізькому напрямку.

На фасаді підприємства КП “Рівнеектроавтотранс” встановили меморіальну дошку, присвячену пам’яті Анатолія Солтиса - Героя, який віддав своє життя за мирне майбутнє країни.

Анатолій Солтис пропрацював більшу частину свого життя електромонтером контактної мережі КП “Рівнеелектроавтотранс”. Коли ж настав час захищати країну та своїх рідних, він не мав жодних сумнівів. Життєрадісний і оптимістичний Анатолій вірив у перемогу і завжди намагався заспокоїти та підтримати свою родину.

На жаль, 53-річний старший сержант загинув 14 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку.

Читайте також