У Рівному відкриють приватну інноваційну школу ThinkGlobal

Вже 1 вересня у Рівному відкриють інноваційну школу сучасного формату «ThinkGlobal». Платформа сучасної освіти ThinkGlobal – це мережа шкіл із демократичною культурою навчання, спрямована на самопізнання та поглиблене вивчення явищ реального світу, набуття навичок впливу на себе, оточення та глобальний світ.

ThinkGlobal є приватним навчальним закладом, що має ліцензію на повну загальну середню освіту з 1 до 11(12) класу. Сучасна школа прагне, аби її випускники вільно розмовляли англійською та знали, ким планують бути в майбутньому, адже заклад має на меті розкрити таланти та внутрійшній потенціал кожного з учнів.

З 1 вересня ThinkGlobal зможе прийняти близько 50-ти дітей, що будуть розділено на 4 групи. Розмір навчальної групи – до 14 студентів.

У Рівному школа працюватиме в форматі Local Sсhool. Також тут діятиме Preschool – підготовка до навчання в школі.

Школа ThinkGlobal формує такі риси як:

  • Глобальна обізнаність і достатня зухвалість для роботи із масштабними ідеями.
  • Готовність долати довгі дистанції і працювати на багатокрокові стратегії, що необхідно для реалізації масштабних ідей.
  • Володіння сучасними компетенціями, для ефективного втілення масштабних ідей: гарні комунікаційні навички і медійна компетентність для донесення своїх ідей, ICT і data science, підприємницькі навички і фінансова грамотність.
  • Мультикультурна взаємодія, адже для реалізації маштабних ідей необхідно взаємодіяти із людьми з різних куточків світу: досконала англійська мова і базове володіння ще 3 іноземними мовами.
  • Людина великого серця: бережно ставиться до природи, людяна до інших і має поміркований економічний партріотизм - не забуває включити Україну і українців у свої проекти.

Навчальні програми та методики викладання інноваційного навчального закладу є авторськими та створюються провідними фахівцями різних галузей. Кожен із викладачів проходить 144 години тренінгів та обов’язкову сертифікацію перед тим, як починати викладати.

Очільником ThinkGlobal у Рівному є Олексій Чернявський, що разом зі своєю дружиною Вітою Чернявською набирають викладачів на роботу до школи.

Випускники школи ставатимуть успішними спеціалістами та з легкістю зможуть вступити не лише до провідних вишів України, а й навчатися в іноземних університетах. Школа орієнтована на виховання майбутніх топ-менеджерів, архітекторів соціальних систем, творців сенсів, людей інтелектуального впливу, новаторів, підприємців та урядовців. ThinkGlobal ставить перед собою задачу навчити студентів забезпечувати собі гідний рівень достатку та якості життя. 

Ще в школі студенти створюватимуть перші стартапи, набуватимуть досвіду фандрайзингу, помилок і провалів, отримають власні бізнес-ментори. З першого класу в навчальній програмі є психологія, адже в школі передбачено особливий підхід до виховання кожного зі студентів.

Діти будуть забезпечені ноутбуками, у якому вже буде розміщена вся навчальна програма, канцелярськими предметами, власним шафами. У закладі передбачені бібліотека, їдальня, ігрова зона та зона відпочинку.

По закінченню школи дитина отримує атестат державного зразка.

Вартість навчання складає 5500 грн за базовим пакетом (навчання до 15:00, ланч) та близько 9 тисяч грн за пакетом After School. Такий пакет включає в себе зайнятість дитини з 8 до 19 години у школі (навчання, відпочинок, ігри) та обід.

За територією школи та у класах буде проводитись відеонагляд, тому батьки можуть не хвилюватися за безпеку дітей.

Засновником школи є Богдан Олександрук - прикладний математик, аналітик та IT фахівець, а також батько 4-х дітей. Про ідею виникнення Богдан Олександрук пише так:

"Найбільший вплив на остаточне рішення входу в освітній бізнес мала моя безпосередня участь у формуванні концепції Нової школи в межах громадської ради при Міністерстві освіти та науки. По-перше, я створюю освітні можливості для власних дітей та їх оточення, можливості, які вони могли би отримати саме в Україні, а не за кордоном. По-друге, нам бракує не стільки фахівців, скільки генераторів сенсів та архітекторів соціальних систем, новаторів та винахідників, талановитих підприємців і управлінців, тобто людей, які уособлюють нову інтелектуальну еліту. Я хочу зробити свій внесок у створення нової інтелектуальної еліти.”

У мережі ThinkGlobal вже успішно працюють 7 інноваційних шкіл у Києві та Тернополі, у яких навчаються понад 300 студентів. Цьогоріч планується відкриття шкіл у Львові, Дніпрі, Хмельницькому та інших містах України.

 

Дізнатись детальніше про умови вступу або ж про саму школу можна в рівненській філії школи ThinkGlobal за телефонами:

0681108168 та 0665236614.

Школа регулярно проводить відкриті зустрічі для батьків. Зареєструватись на них можна за посиланням.

Також слідкуйте за новинами ThinkGlobal у Фейсбук та на сайті.

 

*інформація розміщена на правах реклами

Читайте також