У Рівному відкриють виставку дитячого малюнка «Я малюю безпечну працю»

Педагогічна преса

Кожного року діти, які надсилають свої роботи на Всеукраїнський конкурс малюнка «Охорона праці очима дітей, з нетерпінням чекають висновків журі. Але, на жаль, у 9 призових місць неможливо вмістити усі надіслані малюнки…

Зате з 20 квітня їх можна побачити на виставці дитячих робіт «Я малюю безпечну працю»!

Це майже 100 малюнків із числа тих, що надійшли до Управління Держпраці у Рівненській області на відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей». Щоб ці роботи побачило якомога більше людей, Управління Держпраці та Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека за сприяння Управління освіти і науки ОДА організували виставку. Це своєрідна інсталяція на тему охорони праці з малюнків, які надійшли з усієї Рівненщини від дітей 6-18 років.

Тут можна побачити багато сюжетів, які  діти знають через досвід роботи батьків, чимало цікавих ідей та філософських тез і народних мудростей. Принаймні, діти намагаються зрозуміти і по-своєму подати тему, яка не зовсім проста і популярна для сприйняття.

Головне, що ці роботи змушують замислитися дорослих і по-новому оцінити своє ставлення до власної безпеки.

Приходьте на відкриття виставки 20 квітня об 11.00 до Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки. Переконайтеся в талановитості нашого підростаючого покоління!

Виставка буде працювати з 20 квітня до 11 травня 2018 року.

 

Довідково: Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей — 2018»

З метою популяризації питань охорони праці, привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання культури безпеки праці серед молоді та з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2018 році Учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.
Контактна інформація : Управління Держпраці в Рівненській області: 63-30-70; http://rv.dsp.gov.ua/

Читайте також