У Рівному відремонтований тролейбус знову возитиме містян (ФОТО)

http://troleybusrivne.pp.ua

Учора після ремонту вийшов знову на маршрут тролейбус №109. Його відправили на середій ремонтні роботи після граничного пробігу - 90 тисяч кілометрів. Відтепер у "рогатого" замінена зовнішня обшивка кузова (оцинкована жестю, оздоблена алюмінієвим декоративним профілем). Крім того, замінили ізоляційне покриття підлоги в середині, обшивку спинок та сидінь, виконано скління дверних створок та лобових вікон.

Проведено заміну внутрішйої обшивки стелі та боків салону спеціальним покриттям "техноплит". Підлога салону замінено водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздоблено алюмінієвим кутником.

Також на тролейбусі було замінено на нові передні шини та замінено колісні диски, встановлено новий компресор та карданний вал, замінено амортизатори підвіски, замінено на нові склоочисники, встановлено нові фари, елементи зовнішнього освітлення та нові акумуляторні батареї.

Були виконані роботи по заміні задніх гальмівних камер енергоакумуляторів, замінено регулятори положення кузова.

На тролейбусі були виконані роботи по ремонту каркасу кузова, ремонт механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту.

Після виконання робіт тролейбус був пофарбований якісною автомобільною фарбою.

Читайте також