У Рівному відзначили 10-річчя Національної гвардії

У Рівному відзначили 10-річчя Національної гвардії. Під час урочистостей секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян передав автомобіль для Військової частини 3005 Національної гвардії України.

«Честь. Мужність. Закон» –  саме таке гасло уже 10 років супроводжує і характеризує військовослужбовців Національної гвардії України. З нагоди професійного свята у Рівному відзначили нацгвардійців громади та подякували їм за службу.

З 2014 року мужні хлопці та дівчата стали одними з перших, хто протистояв російському окупанту. Зараз гвардійці продовжують нищити ворога на полі бою та з честю виконують низку інших важливих завдань. 

- Місто постійно підтримує наших нацгвардійців. Так, нашим підрозділам у 2023-ому році передали 2 квадрокоптери. А у 2024-ому нацгвардійцям передано 4 квадрокоптери. З міського бюджету за три місці цього року виділено півмільйона гривень, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Сьогодні передав для наших нацгвардійців сертифікат на автомобіль, який буде допомагати їм для виконання бойових завдань.

Місто оперативно реагує на усі потреби та допомагає нацгвардійцям, як коштами міського бюджету, так і з підтримкою благодійного фонду Віктора Шакирзяна, що відзначає і керівник Віталій Опольський. 

- Наш підрозділ відчуває постійну підтримку від міста. Спільно виконуємо задачі з підтримки наших захисників. Такими діями ми розуміємо, що нашу роботу оцінюють. Вражений подарунком від Віктора Шакирзяна. Цей автомобіль в наших реаліях дуже потрібен для виконання бойових завдань, - наголосив керівник військової частини 3505 Національної гвардії України Віталій Опольський. 

Читайте також