У Рівному виконком не підтримав ініціативу про фінансові винагороди для спортсменів-ветеранів

У Рівному ветеранів, учасників міжнародних змагань Invictus Games The Hague 2022, Андрія Бардака та Івана Лепеху хочуть відзначити грошовими винагородами.

Дана ініціатива належить секретарю Рівненської міської ради Віктору Шакирзяну. Двоє рівнян цьогоріч вибороли відразу три медалі для України та Рівного.

"За моєю пропозицією було розроблено проєкт рішення виконкому про відзначення їх грошовими винагородами за їх мужність і спортивні здобутки. Вдумайтесь, це наші воїни, які побували на війні, зазнали тяжких поранень, але знайшли в собі силу волі стати спортсменами світового рівня. Іван Лепеха, знову на війні й взагалі вирушив на цьогорічні змагання у Гаагу просто з лінії фронту на Луганщині", - зазначає Віктор Шакирзян.

Виплати для спортсменів можуть бути прирівняні до винагород, які виплачують у громаді переможцям міжнародних змагань.

"Чому окремі члени виконкому утримались від голосування, чому вирішили, що ветерани-спортсмени не заслуговують на такі винагороди - мені зрозуміти важко. Голосування перенесли на наступне засідання. Сподіваюсь, заблокували прийняття цього рішення окремі члени виконкому не свідомо й на наступному засіданні цю помилку нам вдасться виправити", - додає секретар Рівнеради.

Читайте також