У Рівному вільна вакансія директора гімназії

фото ілюстративне

У Рівному оголосили про конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Рівненської  української гімназії Рівненської міської ради

Відповідно до Положення про конкурс на посади директорів комунальних закладів загальної середньої освіти Рівненської міської ради,  затвердженого  рішенням Рівненської міської ради 27.09.2018. №5037, з метою публічного і прозорого призначення на посаду керівника закладу  загальної середньої освіти Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Рівненської української гімназії Рівненської міської ради, що знаходиться за адресою: місто Рівне, вулиця 24 Серпня, 2.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі  з 16 листопада по 10 грудня 2018 року.

Наказ №457-осн від 09 жовтня 2018 року про проведення конкурсного відбору на посаду директора Рівненської  української гімназії Рівненської міської ради Відкрити...

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на вакантну посаду директора:

-          є громадянином України;

-          має повну вищу педагогічну освіту не нижче магістра (спеціаліста);

-          педагогічний стаж роботи не менше трьох років;

-          організаторські здібності.

Річний фонд оплати праці (оклад, в тому числі доплата, премія, надбавка) у попередній календарний рік становила 206048 гривень.

Конкурсний відбір здійснюється за результатами:

-          письмового іспиту з перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», професійної компетентності, вирішення ситуаційного завдання;

-          публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку Закладу загальної середньої освіти, а також  надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії, в тому числі, членів конкурсної комісії  з правом дорадчого голосу,  щодо проведення презентації.

Документи:

-          заява про участь у конкурсі;

-          згода на обробку персональних даних;

-          особовий листок з обліку кадрів, фото 3х4;

-          копія військового квитка/тимчасового посвідчення (для військовозобов’язаних);

-          автобіографія, резюме (за вибором);

-          копія паспорта громадянина України (усі записи, відмітки);

-          копії документів про освіту;

-          копія трудової книжки (усі записи);

-          довідка про відсутність судимості на момент подання документів;

-          мотиваційний лист (довільна форма);

-          медична довідка про проходження обов’язкових попереднього та періодичного психіатричних оглядів (форма №122-2/о)

Оригінали документів мати при собі.

Документи подаються в Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 30, кабінет №25.

За додатковою інформацією звертатись у відділ кадрів Управління освіти за номером телефону: 636085

Читайте також