У Рівному вирішують, що робити з дитиною, яка перебуває за гратами разом із матір`ю

https://rivnepost.rv.ua

Рівненській міський суд знову в черговий раз був змушений перенести слухання у справі про вбивство Сергія Літвінова. Про це повідомляє Рівне вечірнє. 

Його дружина Тетяна, яка нанесла йому з десяток ударів ножем, не приїхала із СІЗО до судової зали. Причина – хвороба її сина, якого вона народила, уже будучи під вартою.

Через це обурювалися не тільки прокурор Євгенія Купрун, але й судді та адвокат мами убитого, Софії Літвінової.

За словами адвоката Володимира Цуняка, це «нонсенс, що дитина перебуває за ґратами без ухвали на те рішення суду». Адже це суперечить законодавству. 

Головуючий суддя Віктор Кухарець попередив адвоката Тетяни Літвінової, що більше засідання через хворобу підозрюваної або дитини переноситися не будуть. 

Відтак перерву взяли до 20 грудня. О 15 годині розглянуть продовження запобіжного заходу Літвіної.

Саму ж справу по суті розглядатимуть 23 січня об 11:30.

Нагадаємо, власника перукарні "Серж" Сергія Літвінова вбили торік у лютому. За версією слідства, це зробила його дружина Тетяна Літвінова на очах у їхніх дітей. Після цього вона сховала тіло та втекла у Єгипет. Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції повідомив його товариш. Пошуки привели оперативників у квартиру в Рівному, де мешкала його 23-річна дружина та двоє дітей. Там у підсобці і знайшли тіло Сергія з 4-ма ножовими ранами. У березні 2017 року Тетяну затримали єгипетські правоохоронці. Два місяці тривала процедура екстрадиції. За скоєне обвинувачуваній загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Читайте також