У Рівному виступить відомий польський струнний квінтет (ФОТО+ВІДЕО)

19 вересня 2018 року  о 19:00 в Рівненському обласному музично-драматичному театрі відбудеться традиційний концерт струнного квінтету з Польщі «VOLOSI». Джазовий клуб «ДжЕм» запрошує рівнян поринути у світ чарівної музики!

«VOLOSI» - це коли ти бачиш на власні очі, як інструмент і людина зливаються воєдино. Фантастично хвилююча музика».

«...В залі панувала ідеальна тиша, ніхто не смів порушити атмосферу тієї казки, що створили натхненні музиканти. Така музика знищує будь-які кордони та обмеження, все набуває іншого змісту»

«Надзвичайно, неперевершено та феєрично!»

Неймовірно емоційні та чуттєві польські віртуози, що легко вплітають класичні мелодії європейських композиторів у потоки балканських, трансільванських і карпатських мотивів, поєднуючи вишуканість і майстерність виконання з невимушеністю, спонтанністю та надзвичайною емоційністю, знову їдуть до Рівного!

Концерт струнного квінтету «VOLOSI» в Рівному відбувається під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьк та присвячений 100-річчю незалежності Республіки Польща.

Один з найвідоміших в світі струнних квартетів Польщі вже добре знаний українською публікою. Географія виступів квінтету - це Франція, Бельгія, Канада, Норвегія, Словенія, Італія, Грузія, та навіть Стокгольмська Ратуша у присутності його величності Карла XVI Густафа, Короля Швеції. До Рівного струнний квартет «VO?OSI» завітає вп’яте.

Учасники гурту Кшиштоф і Станіслав Ласони — випускники музичної академії імені Кароля Шимановського (Катовіце), зачаровані народною музикою, яку з дитинства чули у довколишніх гірських селах. Збігнєв Міхалек, Ян Качмажик та Роберт Важут — гуральські народні музики, мешканці гір, де сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.

Познайомитися ближче з струнним квінтетом «VOLOSI»



Квитки на концерт струнного квінтету можна придбати за телефонами: (097)785-87-41, (097)757-61-64; в касі Драматичного Театру з 14:00 по 19:00, крім понеділка та на головній Касі країни “Kasa.in.ua” https://kasa.in.ua/koncert-strunnogo-kvintetu-volosi

Читайте також