У Рівному визначили 19 проектів-переможців Громадського бюджету: список

Фото - Суспільне

У Рівному сьогодні стало відомо перелік проектів-переможців цьогорічного Громадського бюджету. Зокрема, було обрано 7 великих та 12 малих проектів, на реалізацію яких виділили 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, цього року участь в голосуваннях взяла рекордна кількість рівнян - понад 23 тисячі, які віддали за проекти близько 59 тисяч голосів. 

Отже, перемогу серед великих освітніх проєктів отримали:

А також:

«Тішить те, що цьогоріч більш як вдвічі зросла активність громади до участі та голосування. Люди віддавали свої голоси за декілька проектів. Причому, не лише за той, який їм ближче через місце проживання чи  особисте знайомство з авторами проекту. Зросла активність мешканців і відносно бачення глобальних проблем громади, які можна вирішити через реалізацію тієї чи іншої ініціативи. Мене, як депутатку шостого виборчого округу дуже порадував цьогоріч Квасилів. Особисто бачила як малеча закликала мешканців голосувати за проект зі встановлення  міні-футбольного поля. І маємо результат!», -  прокоментувала членкиня Координаційного комітету Громадського бюджету Рівного, голова фракції «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Серед малих освітніх проєктів:

А також:

 

Читайте також