У Рівному визначили фіналісток престижних конкурсів краси і талантів: шукають ще 6 (ФОТО+ВІДЕО)

Минулого тижня у Рівному пройшов Відкритий кастинг дівчат віком від 15 до 25 років на конкурс краси «Перлина Рівного 2018» та дівчаток віком від 5 до 15 років на обласний фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного 2018».

До слова, обидва проекти реалізуються в рамках Громадського бюджету Рівного. Відтак, згідно з поданою заявкою, передбачено, що у восьмому сезоні Об’єднаного фіналу Родинного фестивалю краси і талантів «Перлинка Рівного 2018» та конкурсу краси «Перлина Рівного 2018» братиме участь 36 конкурсанток.

Загалом же на кастинг зареєструвалася майже сотня учасниць. Найбільше бажаючих позмагатися за корону переможниці було у найменшій віковій категорії - 5-7 років та 8-9 років. Таким чином, журі одноголосно прийняло позитивне рішення для 30 учасниць - 24 дівчинки вже стали фіналістками «Перлинки Рівного 2018» та 6 дівчат – «Перлини Рівного 2018». Вони вже оформили усі необхідні документи, офіційно підтвердивши свою участь і отримавши звання фіналісток проектів.

За результатами кастингу, у восьмому сезоні Об'єднаного фіналу Родинного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного 2018" та конкурсу краси "Перлина Рівного 2018" візьмуть участь такі дівчатка:

Беата НІКОЛАЄНКО, Анна КУЛІНІЧ, Поліна ОСТАПЧУК, Марина РУБЕЛЬ, Уляна КОРОЛЬ, Валерія НАУЛІК, Софія КОРНІЙЧУК, Анна ТРОЦЬКА, Кіра ДЕМЯНЮК, Поліна ТЕРЕЩУК, Софія ОЛЕКСІЙЧУК, Юлія ЛЕЙЧЕНКО, Вероніка ДРЕМЛЮГА, Соломія ВІТЮК, Влада ШЕВЧИК, Маргарита КОВТУНЕЦЬ, Аліна КОЗАКЕВИЧ, Зоряна БАКАЛЕЦЬ, Ольга БОРОВЕЦЬ, Марта БЛАЖКОВА, Ангеліна ДАВИДЧИК, Дарія ЯДЧИШИНА, Каріна КАРПОВА, Каріна КРИЛЮК, Валерія ОМЕЛЬЧУК, Тетяна ПАРАНИЦЯ, Тетяна ХУДОБА, Вероніка ШЕВЧУК, Каріна ТЕРНОВИК, Яна ТОМЧУК.

- Хочемо сказати величезне спасибі усім дівчаткам за їх сміливіть, щирість та безпосередність, а їх мамам, татусям та бабусям - за підтримку та віру у своїх принцес. І хочемо наголосити, що тим дівчаткам, які наразі не пройшли кастинг, ми не кажемо «ні», ми завжди будемо раді бачити їх усіх на нашій території краси, гармонії і добра. Вірте у свої сили, мрійте, і ніколи не зупиняйтеся!, – каже Координатор проектів Надія Пивовар.

До слова, наразі ще залишається 6 місць для участі у фіналі конкурсу «Перлина Рівного 2018», а тому організатори оголошують додатковий кастинг і донабір учасниць, віком від 15 до 25 років. Тож талановиті рівненські красуні ще мають змогу долучитися до цього неймовірного свята і стати частинкою великої родини «Перлин Рівного».

Додатковий кастинг відбудеться вже цієї неділі, 10 червня, о 12 год. у офісі компанії «ARTmodels». На ньому і визначать остаточну кількість фіналісток. Також ще раз на повторний кастинг запрошують Валентину КОВАЛЬЧУК, Єву КЛІМЧУК, Єлизавету ШРЕКЕНБАХ, Дарію КЛЕВАКО, Христину ТАЛАЩУК, Ангеліну ГОЛУБ, Єву НАГОРНЮК, Анастасію ПАВЛЕНКО, Анастасію СУШИНСЬКУ, Ірину КАРЧЕВСЬКУ та Анастасію УСТЮГОВУ.

До слова, участь у проекті цьогоріч є абсолютно безкоштовною для усіх конкурсанток завдяки Громадському бюджету Рівного. Це - проект, який об'єднує родину, який розвиває учасниць, який дарує гарні та незабутні емоції усім причетним.

Деталі за телефонами: 096 63 96 504 та 067 360 51 22.

Не пропустіть шанс стати частинкою красивої та талановитої історії міста!

Читайте також