У Рівному визначили керівництво комісії, яка тепер призначиме головних лікарів на Рівненщині

Сьогодні на сесії Рівненської обласної ради депутати обирають претендентів у постійно діючу конкурсну комісію для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Зараз депутати обговорююь своїх претендентів у комісію від депутатського корпусу. Голова постійної комісії з охорони здоров'я обласної ради Михайло Вервега запропонував включити у список Олександра Нестеренка - голову асоціації хірургів області. Також деякі депутати  запропонували кандидатуру самого Михайла Вервеги. керівник фракції "Конкретних справ" Богдан Файфура запропонував голові обласної ради, як керівнику депутатів на свій розсуд запропонувати три кандидатури. 

Відтак, він запропонував Оксану Лозову від Радикальної партії Ляшка, Ярослава Романюка від партії "Конкретних справ" та Валерія Редька від БПП.

Щойно депутати проголосували за кожну з цих кандидатур. Відтак, за Нестеренка проголосували 18 депутатів, за Вервегу - 15, за Лозову - 40, за Романка - 44 та за Редька - 51.

Отож, членами комісії від депутатів стали: Валерій Редько, якого одразу назначили і головою комісії, Оксана Лозова, яка буде і секретарем  та Ярослав Романюк, який працюватиме заступником голови. 

Зараз депутати голосують за претендентів від громадських організацій. 

Читайте також