У Рівному визначили кращих юних айтішників

http://nuwm.edu.ua

У Рівному відбувся обласний конкурс з інформаційних технологій серед учнівської молоді. Організатори заходу − НУВГП  та Рівненський обласний центр  науково-технічної творчості учнівської молоді.

Учасниками  конкурсу стали 48 школярів із 18 навчальних закладів Рівненщини.  Захід проводився у трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Веб-дизайн» і «Програмування».

Три години знадобилося юним айтішникам,  аби виконати контрольні завдання та показати високий рівень знань і практичних навичок роботи з комп’ютерними програмами.

Під час перерви школярі  побували в музеї НУВГП, де ознайомилися з історією університету, а ще взяли участь в лотереї, де розігрувалися знижки на навчання в ІТ-школі. До речі,  дехто витягнув аж 100% знижку!!!

Що стосується переможців, то найкращий  командний результат показали здобули вихованці Дубенської міської станції юних техніків  і здобули перше місце. Друге − у команди Здолбунівського району. А третіми стали юні ІТ-шники з Вараської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Усі учасники конкурсу отримали подарунки від НУВГП. А переможці в особистому заліку − Дипломи Рівненського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

 

Наталія Пархомчук

Читайте також